marți, 16 iunie 2009

3 Probleme foarte cunoscute si cum le poti combate!!



Te incearca o raceala?


Combate-o cu citrice! Stroarce o lamaie,grepfruit,potocala imediat ce simti ca o raceala sau gripa iti da tarcoale. La fel de bun este si cocktailul din 2 mere,1 portocala,2 kiwi. Daca vrei sa incerci puterea legumelor incearca un suc din morcovi,telina,patrunjel,andive.


Nu reusesti sa slabesti?



Este vara ,toti vrem sa aratam cat mai bine posibil dar se pare ca acul cantarului a intepenit in dreptul unei cifre si vrea sa ramana asa saptamani bune...spre disperarea ta.....Daca motivul nu este faptul ca mananci mai mult atunci poti avea lipsa de potasiu[hint: potasiu se gaseste in banane! mananca banane!]Alimentele bogate in sodiu au o cantitatea mica de potasiu si ceea ce poate avea suplimentar apa...adica 2-3 kg in plus.Ce sa faci? sate infometezi?..Nu prea cred! Mai bine suplimenteaza-ti dieta cu potasiu1 un suc se poate prepara usor like so: 2 morcovi,2 maini de spanac ,4 tulpini de telina si o mana de patrunjel.Spala-le si la storcator!Trebuie baut proaspat cel ami bine dimineata !



Cand ai nevoie de detoxifiere?

Nu numai primavara sau toamna,oricand simti nevoie sa-ti "cureti "corpul!Iti poti prepara un fresh cu proprietati toxifiante.

Doua felii de pepene rosu si doua de pepene galben plus o bucatica de ghimbir proaspat va ieis cel mai savuross! Sau din 4 morcovi,1 tulpina de telina si o mana de spanac plus o lamaie merge foarte bine!







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu