marți, 16 iunie 2009

6 Mituri despre buzele tuturor!



N-au urme de adevar dar sunt atat de populare incat poti ajunge sa le crezi!1Spre binele tau si al buzelor tale sa incercam sa le verificam....





Mitul 1:


BALSAMUL DE BUZE DA DEPENDENTA.





Balsamul de buze nu e bun.Cand nu o sa te mai dai or sa-ti crape mai tare. Acesta este unul din mituri total not true! Daca folosesti stii ca nu e asa,balsamurile de buze contin ingrediente de reparare a pielii crapte si pentru catifelarea lor.Faptul ca te dai des nu indica o dependenta ci un fapt ca iti plac buzele moi!








Mitul 2:


RUJUL DAUNEAZA SANATATII.





Pe vremuri se putea muri din cauza buzelor colorate! Nu de alta da contineau o cantitate destul de mare de plumb. In zilele noastre nu ai de ce sa-ti mai faci griji.In 2007, o organizatie ecologista a testat 33 de tipuri de rujuri si s-a aflat ca intr-o treime din ele se afla putin peste nivelul admis la acadele.Dar cum plumb exista in aproape orice...poti folosi linistita,zic specialistii!



Mitul 3:
GLOSSUL ITI PROTEJEAZA BUZELE.

Ai putea crede ca glossul are acelas efect ca balsamul dar nu este asa. Din contra pare sa fie mai nociv! Studii arata ca acestea trag raze ultraviolete si cresc riscul de a te imbolnavi de cancer la buze. De aceea este cel mai bine sa alegi produse SPF!


Mitul 4:
E OK SA IMPRUMUTI RUJUL.

Tu il ai la tine,prietena l- a ratacit...si cum esti o prietena gata de ajutor si pusa pe fapte bune te oferi sa i-l imprumuti.Sau mergi al shopping,vezi un ruj care itit place ce faci? il incerci direct pe buze?Faci o mare greseala! In urma verificarilor unor testere s-au descoperit adevarate colonii de stafilococi,streptococi si E-coli!


Mitul 5:
REMEDIILE NATURALE NU SUNT EFICIENTE.

Complet eronat!
Ca sa crezi incearca mierea! Este un balsam excelent,inmoaie si vindeca pentru ca are in compozitie oxidanti,vitamine,polen si substante benefice.

Mitul 6:
SALIVA HIDRATEAZA.

Sunt 100% convinsa ca simtindu-ti buzele uscate si crapate ai incercat asta crezand ca le vei hidrata.Complet gresit!Acest obicei agraveaza situatia: saliva se evapora si usuca buzele mai rau ca inainte.


Hint: Daca vrei buze moi,senzuale si de admirat acorda-le o data pe saptamanha cateva minute pentru un scrub.
Amesteca o lingurita de zahar cu ulei de masline si gata!Aplica pe bzue si freaca usor cu o periuta de dinti moale[preferabil pt copii]

3 comentarii:

  1. O parte le stiam, dar, imi place initiativa... e mult mai usor sa le gasesti pe toate la un loc. Bravo!

    RăspundețiȘtergere
  2. si asta imi place:X::X:X


    bravo:X
    e super si sunt niste sfaturi super:X

    RăspundețiȘtergere