marți, 16 iunie 2009

Cum te ingrijesti? Pentru picioare de nota 10!






Daca ai un job sedentar,daca iei pranzul la fast-food ,te mai miri de ce nu-ti sta bine in fusta? Poti avea picioare frumoase si la 65 de ani. Tina Turner..te uiti al ea si nu iti vine sa crezi ca picioarele acelea sunt ale unei femei de varsta ei.O fi mostenire genetica dar si felul in care te ingrijesti si stilul tau de viata are o influenta asupra picioarelor tale!

Pentru picioare de nota 10!


Mergi!


Cel mai ideal este sa faci 10 00 de pasi pe zi!Cu cat folosesti muschii picioarelor esti mai ferita de probleme asemenea celor de circulatie si iti antrenezi pozitiv picioarele pentru a arata minunat si cu cat mai putina celulita!


Consuma fibre!


Ceareal,fructe,legume,este adevarat ca citesti peste tot ca acestea ajuta pt o viata mai sanatoasa dar este la fel de adevarat ca au influenta asupra sanatatilor picioarelor cat si a restului trupului so..nu ar treui sa lipseasca din meniul tau de zi cu zi! Cafeaua ,alcoolul,grasimile...da!

Evita caldura!
Bai fierbinti...statul la soare...favorizeaza dilatarea venelor!


Up with ur feet!

Tine picioarele sus!Tine picioarele vreo 8 cm mai sus ca restul corpului cand stai culcata deoarece pozitia aceasta faciliteaza intoarcerea sangelui la inima si reduce umflarea picioarelor!


Say stop to!...

Renunta la sosetele stramte,la burtiere,pantaloni ficsi pt ca acestea incetinesc fluxul normal al sangelui![ mai ales daca este si vara]
Fa dusuri scotiene!

Amelioreaza circulatia sangelui cand alternezi apa calduta cu cea rece!


Masarea picioarelor!

Nu trebuie sa lipseasca daca vrei picioare frumoase si sanatoase! De jos in sus,cu creme hidratante sau speciale pentru picioare pentru ca uscarea pielii grabeste formarea venelor varicoase!



Tocul ideal!



Poarta mai rara tocuri! Este vara lasa-ti picioarele sa respire! Incaltamintea stramta sau cu talpa plata nu face bine pt ca restrictioneaza fluxul sangelui.Stiai ca tocul ideal este de 3-4 cm?


Nu sta picioar peste picior!


Pozitia aceasta "sugruma " vasele de sange,evit-o cat posibil.Iar cand ai stat prea mult jos incerca sa-ti misti picioarele colo-colo.





Un comentariu:

  1. de asta chiar aveam nevoie:))...la mn in fam picioarele sunt urate:D
    so mersi:))
    >:D<
    :X

    RăspundețiȘtergere